Развитие без граници

Отзиви

Антония Василева, Варна

Антония Василева, Варна

"Възхитена съм от обучението, резултата и доброто отношение на целия екип на АМАKids Варна. Ако трябва да съм честна - не очаквах дъщеря ми да успее да смята, визуализирайки сметалото в ума си. Много се радвам, че открихме Академията и попаднахме на такъв добър екип."
Тони Стойкова, София

Тони Стойкова, София

"Няма по-добри ръце, на които да поверя дъщеря си от тези на AMAKids България! Не само, че научи толкова много неща откакто посещава занятията, но и се чувства изключително щастлива в часовете по ментална аритметика. Специални благодарности на целия екип на AMAKids България и най-вече на нейния треньор - Момчил Воденичаров, за всичко, което правите за нея. Безценно е!"
Петър Топалски, Пловдив

Петър Топалски, Пловдив

Посещаваме АМАКидс Пловдив от 3 месеца и съм очарована от резултатите, които виждам. Горещо препоръчвам на всички, които искат да развият истинския потенциал на децата си.
Димитър Ярев, Пловдив

Димитър Ярев, Пловдив

Синът ми завърши успешно четвъро ниво събиране и изваждане АМАКидс Пловдив. Ползите от обучението са само положителни. Подобрена концентрация, бързина и гъвкавост на мисълта, след завършване на курса. Преподавателите са страхотни. Работи се в приятелска обстановка и положително настроена среда. Благодаря ви!
Галя Русева, Русе

Галя Русева, Русе

Страхотно начинание! Много добро влияние върху образователните способности на моето момиче. Отрази се и върху социалните й контакти. Постига с лекота добри резултати и в държавното училище. Имахме удоволствието да работим с двама треньори - опита на знаещия и работил с деца през годините и хъса на младия човек подтикващ към лични успехи. Благодарим за дадената възможност да сме част от прекрасния екип на Менталната академия!
Мирослава Панайотова, Русе

Мирослава Панайотова, Русе

За мен като родител курса по ментална аритметика даде на сина ни първо упоритост да се справя с трудностите, т.к. курса за осем годишно дете е цяло приключение, за което трябва воля. Имаше и моменти на съмнение, че не може да се справи с материята и искаше да спре, но с помощта на треньорите и волята. която имаше превъзмогна тези моменти. Сега вече е минал три нива продължава смело напред и с желание. Курса също му помага да е малко по-съсредоточен и вярвам, че има много още какво да постига в тази област. Помага му и в училището за часовете по математика и смятането на ум. И след тези думи искам да благодаря на целия екип и на всички от Академия за развитие на интелекта AMAKids гр. Русе за вниманието и загрижеността към нашето дете, да им пожелая много успехи и нека повече родители и деца да се замислят и запишат на курсовете по ментална аритметика. Поздрави и успех/
Отзиви 1 от 2